Pozantılılar Ramazan Etkinliğinde Buluştu

Pozantı Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliği programına vatandaşlar sel oldu aktı.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın her yıl Ramazan ayında düzenlediği etkinlik bu yıl da coşku içinde gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Ramazan Etkinliği gecesine sanatçı Yunus Çoban katıldı. İlahi ve ezgiler söyleyen sanatçı Yunus Çoban’ın okuduğu eserlere programa katılan vatandaşlar da eşlik etti. Kendi repertuvarının yanı sıra programa katılan vatandaşların da isteğini kırmayan sanatçı Yunus Çoban, Belediye Başkanı Mustafa Çay’la da iki kez düet yaptı. Pozantılı vatandaşların düğünlerine katılarak düğün sahiplerinin isteğini kırmayıp söylediği türkülerle gönüllerde taht kuran Başkan Mustafa Çay, bu kez de söylediği ilahilerle de misafirleri mest etti.

“RAMAZAN BEREKET AYIDIR”

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Değerli arkadaşlar; önemli bir aydayız. Ramazan ayı hem İslam coğrafyasının hem de Anadolu coğrafyasının en önemli ayıdır. Hem ibadet açısından nefsimizi terbiye etmek, günahlarımızı affettirmek hem de bir arada olmak, birbirimizi anlamak, birlik ve beraberlik içinde yürümek için çok önemli bir aydır. Allah’ım, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Düzenlediğimiz programa katılarak bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*